© 2016 Şeker Yapım www.sekeryapim.com

+90 (535) 689 02 20

Şeker Medya, Müzik Yapım, Prodüksiyon Organizasyon Menajerlik...

Şeker / Producer / Talent Manage

Ebru Yaşar Menajer

Ebru Yaşar konseri organizasyonları, albümleri, fotografları..

Şeker Medya Müzik Yapım Ofis : 0535 689 02 20

Şeker Medya Müzik Yapım E-Posta : info@sekeryapim.com

Şeker Medya Müzik Yapım Facebook: www.fb.com/SekerYapimCom

Şeker Medya Müzik Yapım Twitter : www.twitter.com/SekerYapim

Şeker Medya Müzik Yapım İnstagram : www.instagram.com/a.kadirseker

Şeker Medya Müzik Yapım Google+ : SekerYapimGooglePlus

Ebru Yaşar Diskografi

Ebru Yaşar Fotografları

Ebru Yaşar - Video Klipleri

Şeker Medya, Müzik Yapım, Prodüksiyon Organizasyon Menajerlik

Gsm: 0535 689 02 20 E-Posta : info@sekeryapim.com

Albümleri

 

1993 Tanrı Misafiri Raks Müzik 1992

1994 Tatlı Bela 1994

1995 Ben Daha Büyümedim 1995

1996 Kurtlar Sofrası (albüm) 1996

1998 Sen Allah'ın Bir Lütfusun 1998

1999 Dön Ne Olur Universal Müzik 1999

2000 Dön Ne Olur Remixes 2000

2001 Ahdım Olsun 2001

2002 Ahdım Olsun Remixes 2002

2003 Şahane Erol Köse Production 2003

2004 Bize de Bu Yakışır Emre Plak 2004

2006 Kaçak 2006

2008 Evet 2008

2011 Beyaz 2011

2012 13,5 2012

2014 Araftayım

 

Videografi

 

1992 "Demir Attım Yalnızlığa" Tanrı Misafiri

1993 "Tanrı Misafiri"

"Gel Diyemem"

1994 "Tatlı Bela" Tatlı Bela

"Gurur"

1995 "Fırtınalar" Ben Daha Büyümedim

"Sevme Yanarsın"

"İki Gözüm İki Bulut"

1997 "Deli Divane" Kurtlar Sofrası

"Aldırma Gönül"

"Sırnaşık Sevgilim"

1998 "Sen Allah'ın Bir Lütfusun" Sen Allah'ın Bir Lütfusun

"Erkekler"

1999 "Karayağızım"

"Dön Ne Olur" Dön Ne Olur

2000 "Çingenem"

"Unuturum"

"Hata"

2001 "Sensizim" Ahdım Olsun

"Akıllı Ol"

"Seni Seviyorum"

2002 "Telafi"

"Senin Olmaya Geldim"

"Vazgeçmem"

2003 "Alev Alev" Şahane

"Ceza Mı"

2004 "Seninle Çok İşim Var" Bize de Bu Yakışır

2005 "Söyleyin"

"Ben Seçilmem Seçerim"

2006 "Kaçak" Kaçak

2007 "İyi Şanslar"

"Hayatta Başarılar Diliyorum"

2008 "Kızıl Mavi" Evet

2009 "Ölümsüz Aşklar"

2011 "Ağlamayacağım" Beyaz

"Beyaz"

"Aldırma Deli Gönlüm"

2012 "Seni İstiyorum" 13,5

"Sen Yoluna Ben Yoluma"

"Yaparım Bilirsin"

2014 "Müstehak" "Araftayım"

2015 "Araftayım"

"Neredeydin"

"Aynı Aşklar"

 

Filmografi

 

1994 Tanrı Misafiri Elif Altan Oyuncu - 13 bölüm

1995 Fırtınalar Ebru Gündeş Oyuncu - 42 bölüm

1997 Deli Divane Ebru Oyuncu - 34 bölüm

1999 Sen Allahın Bir Lütfusun Ebru Oyuncu - 15 bölüm

1999 Affet Beni Oyuncu - 2 bölüm

2006 İmkansız Aşk Ece Güneş Oyuncu - 9 bölüm

 

TV Programları

 

Ebru ile Emrah Şov

Ebru Gündeş'le İkinci Hayat

Ebru Gündeş Mega Show

Dön Ne Olur

Popstar Alaturka

O Ses Türkiye